oh.. my pixy is Weird

Added by SeongHyeon Jeon almost 4 years ago

i have two pixy

but, one pixy is have Bad pixel camera

Pixy another, the connection is No (firmware upgrade is complete)

Pixy detected.
Pixy firmware version 0.1.44

error: Pixy has stopped working.

or
Pixy detected.
error: Unable to connect to device.
Pixy detected.
error: Unable to connect to device.
Pixy detected.
error: Unable to connect to device.
Pixy detected.

Infinite loop error, usb cable, the normal
As proof, the normal operation pixy with bad pixels

The problem is that we bought two two

Even, I live in South Korea

Two weeks after the project deadline

I'm ruined.

help me

This wiki page see all posts and comments, but
Does not solve the problem of my Pixie

normal usb cable
defective pixels pixy 1 개
poor connection pixy 1 개

Pixie is a poor connection when connected to a short white LED is coming,
Does not operate at all since

I'm not English culture.
So using a translator, please note that
Taps ask in plain English


More details, recognize the firmware update can be bad pixy
Of course, nothing other than the firmware update does not work

Pixy programming state detected.
Programming ... (C :/ Users/LG/Desktop/firmware-0.1.44.hex)
done!
Pixy detected.
error: Unable to conn..

-----
More details, pixymon running
0.5 seconds after you connect the pixy

Repeatedly pressing the white button like crazy

pixy is working to

pixy repeatedly doing this every time you turn on to do?


Replies (2)

RE: oh.. my pixy is Weird - Added by Scott Robinson almost 4 years ago

Hi Jeon,

I've emailed you with some tips.

Can you please elaborate on what you mean by "one pixy is have Bad pixel camera"?

Scott

RE: oh.. my pixy is Weird - Added by Pascal Henauer almost 4 years ago

Have basicaly the same problem with one of mine...

After using it like a charm for a while, it then begins to loop with the following message:

"
error: Unable to connect to device.
Pixy detected.
Pixy firmware version 0.1.44

error: Pixy has stopped working.
"

Have already reinstalled precedent firmware => same problem. Go back to 0.1.44 didn't change anything.

But Pixy seems to run the default program, and still have the right signatures, as far as I can dig in the troubleshooting...

Whith precedent versions of Cmucam, we where able to reset Cmucam by an ascii command (“RS”)... to configure everything from those ascii commands without having to use a third party program like pixymon, by using a simple RS232 ComPort.

This is something that is missing for this version I think.
(http://cmucam.org/documents/11)

Best Regards,

After having some more tests, I'm not sure that the default program is really running... Have tried to select an other program from the button sequence but doesn't work... the sequence is like this:

Flash white for less than a second, then after a second, blink once white, then nothing else, even if I push the button. No red, orange led sequence as expected to choose another prog to run...

Pascal

(1-2/2)